Gebruiksgemak

De Dutch Runabout 22 is “plug en play”. De lichte dektent is makkelijk aan te brengen of te verwijderen en eenvoudig onder het voordek op te bergen. Een druk op de knop en weg ben je. De kuip van de Dutch Runabout 22 is zelflozend en omdat de kunstlederen bekleding 100% waterdicht is, kan de Dutch Runabout 22 een regenbuitje hebben.

We stellen hoge eisen aan het zitcomfort. De kussens van de Dutch Runabout 22 zijn daarom 8 cm. dik en gemaakt van kunstleder. De constructie met kunststof panelen zorgt ervoor dat de kussens een lange levensduur hebben en goed op hun plek blijven. De leuningen zijn hoog genoeg om langdurig comfortabel te zitten. Doordat de motor van de Dutch Runabout 22 onder het achterdek is weggewerkt, staat er in de ruime kuip geen motorkist in de weg.

Groot voordeel van de buitenboordmotor is dat deze elektrisch kan worden opgeklapt, waarbij de kap op het achterdek vanzelf wordt open geduwd. Het staartstuk van de motor is dan geheel vrij van het water, de boot heeft nauwelijks nog diepgang, en je kunt op elk strandje aanleggen. Als de Dutch Runabout 22 voor langere tijd wordt achtergelaten, past de dektent precies over de opgeklapte motor en de kap.

De Dutch Runabout 22 is met een totaal gewicht van slechts 670 kg. (inclusief 60 PK motor) zeer goed trailerbaar.